Зареждане на тонер касети

Фирма „Астева-инженеринг” ЕООД доставя консумативи за принтери /тонери и мастилници за принтери, многофункционални устройства, факсове и др./ и офис консумативи /хартия, CD- и DVD- медии, и други/.

Предлагаме оригинални и заместителни /неоригинални/ тонери за HP, Samsung, Epson, Kyosera, Brother и др., които са с гарантирано качество и продължителен живот.

Зареждаме и рециклираме тонер касети за всички принтери. Цената зависи от вида на касетата и тонера, наличието на чип и състоянието на касетата. Пълненето на тонер касетите се извършва в рамките на до 24 часа от постъпването на касетата в сервиза на фирмата. Презареждайки касетата си вие давате своя принос за намаляване на вредните отпадъци – вие не замърсявате природата с бавно разграждащите се пластмаси и спомагате за една по-зелена Земя.

За подробна информация за цени, доставка на оригинални или неоригинални, за пълнене и зареждане на тонер и рециклиране на тонер касети питайте на посочените на сайта телефони или ползвайте формата за контакт на сайта.


За подробна информация за цени, доставка на оригинални или неоригинални, за зареждане или рециклиране на тонер касети питайте на посочените на сайта телефони или ползвайте формата за контакт на сайта.

Продажба на лаптопи, компютри и части

Фирма „Астева-инженеринг: ЕООД предлага продажба и доставка на нови и употребявани компютри и периферия.

Нова техника - предлагаме компютри, периферия и офис оборудване съобразени с изискванията на клиента. Компютърните системи са – асемблирани /сглобени/ от нас и маркови от водещи производители /HP, DELL и др,/. Системите са с инсталирана лицензна операционна система / готови за работа/ или без такава. Можем да изградим работно място или цялостно оборудване на офиса или търговски обект - с техника и системни решения включващи касови апарати, техническо търговско оборудване и мрежова инфраструктура.

Втора употреба - предлаганата употребявана маркова компютърна техника - компютри, монитори, лаптопи, принтери както и много части и аксесоари за тях е преминала през основна профилактика и технически тестове. Важно икономоческо предимство е - възможността да се закупи употребявана техника с инсталиран лицензен софтуер на много ниска цена /около една трета или по - малко от актуалната продажна цена/.

Всеки продукт е с гаранция и осигурена хардуерна и софтуерна поддръжка. При покупка на компютър или лаптоп, ние ще прехвърлим информацията от стария Ви компютър на новия.


За подробна информация за цени и наличности питайте на посочените на сайта телефони или ползвайте формата за контакт на сайта.