Изграждане на локални мрежи (СКС)

Съвременните изисквания за работа изискват безупречна комуникация между вашите компютри, лаптопи, принтери, факсове, телефони, скенери, сървъри и камери за наблюдение. Всички устройства в офиса са с възможност за мрежова комуникация и може да се свържат помежду си в една или повече компютърни мрежи. Това пести време и дава възможност за споделяне на ресурсите /например - използване на принтера от всички компютри в офиса/.

Изграждането на съвременна структурна кабелна система /СКС/ изисква проектиране, постоянна администрация и поддръжка от професионалисти.

Фирма „Астева-инженеринг” ЕООД може да изгради комуникацията във Вашия офис или между офисите Ви. Използването на качествени мрежови материали от сертифицирани производители на мрежово оборудване при изграждането на мрежите позволява: сертифициране и експлоатация за при по-дълъг гаранционен срок. Това е гаранция за висока скорост, надеждност и намаляване на бъдещи разходи в дългосрочен план. Нашите експерти ще Ви консултират, за да може да направите верен избор на структурната кабелна система и активното оборудване като кабели, розетки, рутери, и др.


За подробна информация за питайте на посочените на сайта телефони или ползвайте формата за контакт на сайта.

Системи за контрол на работното време

Фирма „Астева-инженеринг” ЕООД предлага: проектиране и монтаж на системи за контрол на достъпа (пропускни системи) и работното време. Съвременните системи предлагат голямо разнообразие от възможности за изграждане на системи с много нива, разпределени функции и управление. В тях се използват мрежови решения и така става възможно една структура да обхване цялата страна. С тях може да се правят справки за: - присъствие /дневни, месечни, годишни/;- за наличен персонал; - за персонал, разпределен по отдели; справка за изработени часове; отсъствия, закъснения, извънредни часове, командировки, неспазване на работното време и др.

Биометричен контрол на достъпа - с развитието на технологиите за разпознаване на образи и криптиране на информация, все повече се изграждат пропускни системи с биометричен контрол на достъп.

Собствениците на малки търговски обекти и офиси, също могат да ги използуват ефективно, защото терминалите работят и в локален режим, без необходимост от други устройства. Така за един обект е необходим само един терминал и електрическа брава.


За подробна информация за цени и наличности питайте на посочените на сайта телефони или ползвайте формата за контакт на сайта.

Видеонаблюдение

Фирма „Астева-инженеринг” ЕООД предлага проектиране и монтаж на системи за видеонаблюдение. Видеонаблюдението е превантивна мярка за въздействие срещу крадци и нарушители, защита на вашия дом или офис и възможност за по-голям контрол върху вашия бизнес.

Всяка система се проектира в съответствие с техническите параметри на обекта и изискванията на конкретния клиент и включва: оглед на място, изготвяне на проект, оферта и монтаж на място. Правилният избор на местата за монтаж на камерите, окабеляването на системата, избора на качественни и надеждни камери и записващи устройства/DVR/ – гарантира спокойствие и сигурност в обектите, където са инсталирани.

Фирма „Астева-инженеринг” ЕООД осигурява гаранционна подръжка, извънгаранционен сервиз, както и услугата „Абонаментна техническа поддръжка” за изброените по - горе дейности.


За подробна информация за цени и наличности питайте на посочените на сайта телефони или ползвайте формата за контакт на сайта.