Ремонт лаптопи

Лаптопите все по - успешно изместват настолните компютри, а те на свой ред от таблети и други мобилни устройства. Често се чупи пантa на екрана или се поврежда батерията или зарядното, особено ако устройството се ползва по-голям период от време или не се спазват изискванията на производителите. Те се нуждаят от профилактика на охлаждането, клавиатурата и други компоненти много по-често, отколкото настолните компютри. Почти всеки проблем в лаптоп може да бъде ремонтиран.

Основни ремонти:

  • Смяна на дисплей и панти на лаптоп. При продължителна експлотация, след многобройните отваряния и затваряния на екрана пантите може да се разхлабят и отчупят и да се наложи да се сменят, заедно с екрана или поотделно. Често при счупени панти се налага и смяна на всичките панели на дисплея
  • Почистване на прах и профилактика на охладителната система. Поне два пъти годишно вентилаторите и радиаторите на Вашия лаптоп, трябва да бъдат почиствани от прах, за да може да се охлажда по-добре и значително да удължите неговия живот и производителност. Задължително е да се подмени и термопастата.
  • Смяна на чипове, клавиатура или други хардуерни компоненти. При механични повреди при изпускане, удряне, заливане, прегряване или др., често се повреждат корпуса, букси, екран или се отлепят чипове и лаптопа не работи нормално или изобщо спира. Ние ще извършим ремонта качествено и с гаранция.
  • Софтуерни проблеми. Често лаптопът се поврежда поради софтуерен проблем, грешка, неправилна или недовършена инсталация на операционна система, антивирусна програма или драйвер, който управлява даден хардуерен компонент. Ние ще направим диагностика и ще отстраним проблема в зависимост от открития софтуерен дефект.

Лаптопа се ремонтира в сервиза на фирмата. В зависимост от повредата при налични резервни части в сервиза, сроковете за ремонт са:

  • Профилактиката - до 24 часа;
  • Смяната на дисплей - до 24 часа;
  • Запояване на микрочипове, букси, счупвания - от 3 до 5 работни дни;


Разгледайте нашата подробна ценова листа за ремонт на лаптопи и се обадете, ако имате нужда от нашите услуги.

Изкупуване на неработещи лаптопи

Понякога лаптопът се поврежда безвъзвратно или цената за ремонта е твърде висока. При такава ситуация имаме следните възможности:

  • Разпродаване на части - този вариант е най-изгоден, но само, ако всички части се продадат бързо. На практика, частите, се продават бавно, а този вид продажба изисква сериозни познания.
  • Продажба на целия лаптоп в неработещо състояние – в този случай всичко става бързо и не се изискват никакви познания и не се губи време. Ние предлагаме тази услуга.
  • При покупка на друг компютър или лаптоп от нас, ние можем да приспаднем от цената му, цената на неработещия.

Ние изкупуваме неработещи лаптопи, като цените зависят от марката, модела, състоянието и окомплектовката на машината. Цената се определя след подробен преглед от наш специалист и той трябва да бъде напълно окомплектован със зарядно устройство и батерия.


Разгледайте нашата подробна ценова листа за ремонт на лаптопи и се обадете, ако имате нужда от нашите услуги.